Home » Over Julia

 

Ik heet Julia E. Godschalk, ben 38 lentes jong en ben zzp Virtual & Personal Assistant

 

 

Hoe werk ik?

Met mijn stralende persoonlijkheid ben ik een sterke ondersteuner.

Ik ben gek op cijfers en de boekhouding op orde maken. Dit doe ik met het systeem waar jij nu mee werkt. Ik hou van persoonlijk contact en bel daarom met je klanten om afspraken te verplaatsen/maken. Ik heb ervaring met websites bouwen en onderhouden. Ben erg snel met nieuwe programma's aanleren. Ik ken veel CRM-systemen en zorg ervoor dat de juiste informatie in CRM staat - helemaal afgestemd op de AVG natuurlijk.

Ik vind het belangrijk om heldere, open en zakelijke communicatie met elkaar te hebben en ik vind het heerlijk om met elkaar te sparren om op ideeën te komen zodat je onderneming verder groeit.

Is er een service nodig die niet mijn sterkste punt is dan heb ik een netwerk met super toffe ondernemers om mij heen. Teamwork makes dreamwork, nietwaar?

 

Eén van de mooiste ervaringen van mijn huidige opdrachtgevers is om gewoon door te werken terwijl ik hen chauffeer naar kantoor of naar een afspraak. Zo kan de ondernemer zijn/haar reistijd nuttig besteden.

 

 

Waarom doe ik dit werk?

Tijdens mijn 15 jaar werkervaring als assistent heb ik ervaren wat ondernemers nodig hebben om te focussen op hun core business en de randzaken in vertrouwen los te laten.

Ik heb gezien dat dit enorm veel ruimte oplevert voor de directeur/CEO en dat daarmee het bedrijf groeit en/of de eigenaar meer vrije tijd heeft.

Ik geniet ervan om dit te zien en daarin van dienst te zijn.

Om de stille kracht achter je te zijn. Of naast je, net wat nodig is.


"You can focus on your core business while I manage your overall business"‚Äč

 

Ik vind het belangrijk dat wij een goede klik hebben met elkaar om de beste groei te realiseren voor jouw bedrijf. Daarom ontzorg en ondersteun ik je graag met dat wat nu het beste bij je bedrijf past.

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten en mooi werk voor je te gaan verzetten.

 

Hartelijke groet,

  Julia

Wat anderen over mij zeggen:

 

“Eigenlijk is Julia een extra paar handen én ogen!”

Sanne: “Als trouwfotograaf kom ik in het hele land. Op een gegeven moment kreeg ik het steeds drukker en merkte ik dat veel van mijn energie opging aan het reizen. Toen leerde ik Julia kennen, en dat bleek een ware uitkomst!! Ik maak lange dagen, soms wel 12 uur. Dan is het heerlijk als iemand anders de chauffeur kan zijn en je veilig van A naar B brengt.

Maar eigenlijk is Julia meer dan alleen maar een chauffeur. Ze is ook een extra paar handen én ogen."

Klik op de foto voor de volledige review van Sanne Popijus - Sanne Popijus Fotografie

“Dankzij Julia lijkt mijn facturatie nu bijna vanzelf te gaan!”

Kirsten: “Ik ben met veel plezier zelfstandig ondernemer, maar er waren toch echt wat zaken waar ik altijd tegenaan hikte. Daarom kreeg ik van mijn businesscoach het advies om zaken die ik niet leuk vond, vooral over de schutting te gooien. Nu kende ik Julia uit mijn businessnetwerk en ik besloot eens te kijken wat er zou gebeuren als ik inderdaad zaken los zou laten.

Nou, ik kan je vertellen dat het heerlijk is! Ik heb weinig omkijken naar de zaken die ik aan Julia delegeer. Ze is een kei in... "

Klik op de foto voor de volledige review van Kirsten Kievit - Familierechtfiscalist - Lex Cura

“Dankzij Julia kon ik voor het eerst écht alles loslaten tijdens mijn vakantie!”

Evelien: “Ik had wel eens vaker een virtual assistent ingeschakeld voor administratieve klussen en klantenservice, maar durfde toch nooit alle zaken rondom mijn bedrijf los te laten. Via via hoorde ik goede verhalen over Jewel’s Business, en ik besloot het te proberen.

Inderdaad is het heel fijn om met Julia Godschalk te werken. Welke vraag ik ook heb, Julia biedt de ondersteuning die nodig is. Ze is ...

Klik op de foto voor de volledige review van Evelien Bijl - De Perfectionismecoach