Met mijn stralende persoonlijkheid ben ik jouw partner in crime. Samen sparren om jou en je onderneming te laten groeien vind ik fantastisch! Als je met mij werkt, kun je rekenen op mijn volledige focus en eerlijke mening.

 

Julia Godschalk, Personal Assistant en eigenaar

Gek van autoracen, avondmens en levensgenieter! Dat ben ik in een notendop.

Die ‘klik’ met mijn klanten vind ik enorm belangrijk. Ik wil écht die verbinding met jou voelen. In combinatie met mijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt dat er namelijk voor, dat ik goed kan inschatten wat jij nodig hebt om weer vanuit rust en plezier je werk te doen. Zo kun jij vol vertrouwen de randzaken in je bedrijf loslaten.

 

Ik help je verbeteren

Efficiënt werken zit in mijn systeem. Ik kijk kritisch naar jouw bedrijfsprocessen en als ik denk dat iets niet nodig is of anders kan, bespreek ik dat met jou. Jouw winst: een effectieve bedrijfsvoering.

Ik help je met een professioneel team

Net als jij ben ik het liefste bezig met dingen waar ik blij van word en goed in ben. Als jij een bepaalde dienst nodig hebt waar anderen beter in zijn dan ik, zet ik een van de toffe ondernemers uit mijn netwerk in. Teamwork makes dreamwork, nietwaar?

 

Ik geef je de balans terug

Wat mij drijft? Het positieve effect dat mijn werk heeft op jouw plezier in het ondernemerschap én in het leven. Jij krijgt de controle terug over je tijd. Dat zorgt ervoor dat jouw bedrijf gaat groeien. En als je thuis bent, kun jij er ook echt met volle aandacht zijn voor je gezin! Hoe waardevol is dat?!


Wil jij ook zorgeloos de randzaken loslaten?

Iemand naast je hebben staan die jou het plezier in het ondernemerschap teruggeeft?

 Wil jij de controle terug over je tijd?

Neem dan vandaag nog contact met mij op!


Wat anderen over mij zeggen:

 

“Dankzij Julia kon ik voor het eerst écht alles loslaten tijdens mijn vakantie!”

Evelien: “Ik had wel eens vaker een virtual assistent ingeschakeld voor administratieve klussen en klantenservice, maar durfde toch nooit alle zaken rondom mijn bedrijf los te laten. Via via hoorde ik goede verhalen over Jewel’s Business, en ik besloot het te proberen.

Inderdaad is het heel fijn om met Julia Godschalk te werken. Welke vraag ik ook heb, Julia biedt de ondersteuning die nodig is. Ze is ...

Klik op de foto voor de volledige review van Evelien Bijl - De Perfectionismecoach

“Eigenlijk is Julia een extra paar handen én ogen!”

Sanne: “Als trouwfotograaf kom ik in het hele land. Op een gegeven moment kreeg ik het steeds drukker en merkte ik dat veel van mijn energie opging aan het reizen. Toen leerde ik Julia kennen, en dat bleek een ware uitkomst!! Ik maak lange dagen, soms wel 12 uur. Dan is het heerlijk als iemand anders de chauffeur kan zijn en je veilig van A naar B brengt.

Maar eigenlijk is Julia meer dan alleen maar een chauffeur. Ze is ook een extra paar handen én ogen."

Klik op de foto voor de volledige review van Sanne Popijus - Sanne Popijus Fotografie