Review van Evelien Bijl - De Perfectionismecoach

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 13:04

“Dankzij Julia kon ik voor het eerst écht alles loslaten tijdens mijn vakantie!”

 

Evelien: “Ik had wel eens vaker een virtual assistent ingeschakeld voor administratieve klussen en klantenservice, maar durfde toch nooit alle zaken rondom mijn bedrijf los te laten. Via via hoorde ik goede verhalen over Jewel’s Business, en ik besloot het te proberen.

 

Allround

Inderdaad is het heel fijn om met Julia Godschalk te werken. Welke vraag ik ook heb, Julia biedt de ondersteuning die nodig is. Ze is heel allround en denkt echt mee. Soms heeft ze zelf een bepaalde expertise niet in huis. Dan weet ze wel iemand uit haar netwerk te toveren, die de kennis wél heeft en ben ik alsnog prima geholpen.


Netwerk

Julia kan niet alleen veel, ze heeft ook een positieve houding waar je als opdrachtgever blij van wordt. Het lijkt wel alsof niets haar teveel is; als je appt krijg je in no-time antwoord terug op je vraag. Je kunt echt op haar bouwen.


Alles gecoverd

Vrij snel na het begin van onze samenwerking ging ik met vakantie. Ook al kende ik Julia nog maar net, het was de eerste keer dat ik écht alles los kon laten. Ik wist gewoon dat met Julia alles gecoverd was, wat er ook gebeurde. Hoe lekker is dat, voor een ondernemer?!


Meer dan waard

Natuurlijk is een VA van dit kaliber niet gratis. Maar Julia is haar uurtarief echt meer dan waard. Je krijgt er zoveel rust voor terug. Als je eenmaal hebt ervaren hoe het is om je bedrijfsvoering deels uit te besteden aan zo’n professional, wil je niet meer anders!”

 

Evelien Bijl - De Perfectionismecoach - eigenaresse van Doelgerichte Coaching
www.doelgerichtecoaching.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.