Ben jij toe aan professionele ondersteuning?

Elke ochtend start jij je dag met een overvolle mailbox, waardoor de moed je in de schoenen zakt. Het lijkt bovendien wel alsof de administratie je achtervolgt.

De randzaken van je bedrijf kosten je veel tijd. Je bent boekhouder, marketeer en salesmanager tegelijk. Niet elke rol past jou even goed en daardoor kost dit je veel energie.

Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat en mist een sparringpartner die begrijpt waar je naar toe wilt en die jou ondersteunt bij het bereiken van je doelen.


✔️ Je hebt nauwelijks tijd om stil te staan en ruimte te geven aan nieuwe ideeën

✔️Je wilt je plezier in het ondernemerschap terug

✔️Je wilt groeien met je bedrijfKrijg de controle terug over je tijd en energie!

Als jij doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt, sta jij in je kracht. Je energieniveau krijgt een boost en zo leef jij het leven dat bij jou past. Jouw gezin profiteert mee, want zij krijgen de beste versie van hun partner en ouder te zien!

Door werkzaamheden uit te besteden die jou veel energie kosten, krijg jij de controle terug over je tijd en ervaar je rust. Daardoor presteer je beter, voeg je de meeste waarde toe voor je klant en gaat jouw bedrijf groeien tot zijn hoogste potentie!

Als business manager van ambitieuze ondernemers help ik jou door vooruit te kijken. Ik maak een planning én zorg ervoor dat zaken geregeld worden. Als je met mij samenwerkt kun je zonder zorgen de randzaken loslaten.

Je hebt met mij bovendien iemand naast je staan die op jouw niveau met je meedenkt over complexe zaken waar jij als ondernemer mee te maken hebt! Ik ben tenslotte zelf ook ondernemer en snap waar jij tegenaan loopt.

De voordelen van Jewel's Business Management

 

✔️         Een sparringpartner die ’s avonds werkt. Als avondmens ben jij op je best als de kids op bed liggen. Dan is het toch heerlijk om snel met iemand te kunnen schakelen?

✔️         Ben jij een ochtendmens? Dan start jij je werkdag met een schone mailbox en staan de conceptmailtjes klaar. Ook op maandagochtend, want ik werk op zondag. Hoe fijn is dat?

✔️         Je kunt mij makkelijk bereiken, ik vind het geen probleem om ook buiten de reguliere kantoortijden contact te hebben.

✔️         Ondersteuning op jouw kantoor of virtueel vanuit mijn eigen kantoor.

✔️         Je kunt mij inzetten als chauffeur, zodat jij je kostbare tijd nuttig kunt besteden.

✔️         De veiligheid van jouw bedrijfsgegevens heeft mijn absolute prioriteit.

✔️         Ik werk met een transparant urenregistratiesysteem, waarin ik per minuut vastleg wat ik voor jou doe.

Jij managet je core business, ik manage de rest

Naast een sterke sparringpartner, ben ik een organisator pur sang en neem ik veel zaken voor jou uit handen:

 • Projecten managen
 • Aanspreekpunt zijn voor je team
 • Presentaties, brieven en speeches uitschrijven
 • Mailboxbeheer
 • Administratie bijwerken
 • Facturen opmaken en versturen
 • Het CRM-systeem beheren
 • Agendabeheer
 • Reizen boeken
 • Websitebeheer
 • Draaiboeken maken voor webinars
 • Social mediaberichten plaatsen
 • En nog veel meer!

Over Julia

Al 17 jaar werk ik met veel passie en plezier als Personal Assistant voor ondernemers. Sinds 6 jaar run ik mijn eigen bedrijf en ervaar ik zelf hoe tof het ondernemerschap is! Ik ben gek op cijfers en het op orde maken van de administratie. Open communicatie en respect hebben voor elkaar, vind ik belangrijk.

Het is mijn doel om ambitieuze ondernemers te laten excelleren. Op professioneel vlak, maar ook privé. Ik gun het jou en je gezin om er met aandacht voor elkaar te kunnen zijn.

Wil jij een Personal Assistant die jou en je bedrijf laat groeien?