Review van Sanne Popijus - Sanne Popijus Fotografie

Gepubliceerd op 19 februari 2020 om 13:22

“Eigenlijk is Julia een extra paar handen én ogen!”

 

Sanne: “Als trouwfotograaf kom ik in het hele land. Op een gegeven moment kreeg ik het steeds drukker en merkte ik dat veel van mijn energie opging aan het reizen. Toen leerde ik Julia kennen, en dat bleek een ware uitkomst!! Ik maak lange dagen, soms wel 12 uur. Dan is het heerlijk als iemand anders de chauffeur kan zijn en je veilig van A naar B brengt.

 

Extra paar handen

Julia is meer dan alleen maar een chauffeur. Ze is ook een extra paar handen én ogen. Het beheer van apparatuur, vasthouden van een flitser en de sleep van de bruid zó verschikken dat hij perfect op de foto komt. En vaak ben ik zo druk bezig dat ik vergeet te eten of te drinken. Dan drukt Julia ongevraagd een drankje of broodje in mijn hand. Dat is Julia: ze heeft een scherp oog voor detail, ziet precies wat er nodig is en regelt het dan ook.


Multitalent

Zelf maak ik vooral gebruik van haar praktische kwaliteiten. Maar ik weet dat ze heel veelzijdig is. Ze heeft verstand van IT, is op de hoogte van ontwikkelingen en kan heel goed organiseren! Ik kan Julia zeker aanbevelen bij iedere ondernemer die ondersteuning nodig heeft!”

 

Sanne Popijus, eigenaresse Sanne Popijus Fotografie
www.sannepopijus.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.