Business Management Scan

Controle over je eigen tijd, de droom van elke ondernemer


Ben jij altijd druk-druk-druk, maar vraag je je regelmatig af waarmee?

Is jouw to-do-lijst aan het eind van de dag nog net zo lang als toen je de dag begon?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je het overzicht terug hebben?

 

 

Dit gevoel van onrust en chaos, van geen controle hebben, maakt je niet productiever. Sterker nog, je hebt het gevoel dat je regelmatig achter de feiten aan loopt. Je hebt geen tijd om af en toe rust te nemen. En omdat je vooral brandjes aan het blussen bent, kom je maar niet toe aan de dingen die je zou moeten of willen doen.

 

Misschien zeg je ook wel tegen jezelf 'ik ben nou eenmaal een slechte planner'. Of 'ik werk gewoon het beste onder druk'. Of denk je dat je als ondernemer alleen succesvol kan worden door heel hard te werken. En daarmee bedoel je dus: veel werken, waarschijnlijk ook vaak 's avonds en in het weekend.

 

Hoe heerlijk is het om orde in jouw chaos te scheppen? Om tijd over te houden om áán je bedrijf te werken, in plaats van altijd rennen en vliegen ín je bedrijf? Om niet meer 's avonds en in het weekend te werken, zodat je leuke dingen met familie en vrienden kan doen? Hoe zou het voor je zijn als je weer meer plezier in je werk beleeft?

 

In de Business Management Scan nemen we samen de tijd. We kijken naar hoe jouw leven als ondernemer er nu uit ziet. Wat sprankelt en waar lekt kostbare energie? Zowel zakelijk als privé, want voor een ondernemer lopen die vaak aardig door elkaar. En we kijken naar hoe je zou willen dat je leven eruit ziet. Wat is belangrijk in  jouw leven, waar gaat je hart van open? Waar wil je meer tijd voor maken? Waar krijg je energie van én hoe houd je die vast? Wat geeft je kopzorgen in je bedrijf? Welke zaken slurpen energie? Hoe deel jij je dagen zo in zodat je energieniveau en passie past bij het werk dat je doet?

 

Aan het eind van de sessie weet je wat je gaat doen om de controle over je bedrijf en leven te pakken. Je hebt een concreet plan met praktische handvatten. Je merkt dat je kunt plannen en dat geeft zelfvertrouwen. Met meer rust in hoofd én in agenda, ervaar je meer plezier in je werk én hou je tijd over voor de dingen die jij belangrijk vindt.

 

 

Een aantal reacties van mijn klanten na een Sparsessie Timemanagement:

 

Zelf heb ik dit plannen ook moeten leren. Maar sinds ik mijn eigen agenda op orde heb, heb ik een leuker leven. Ik maak gewoonlijk op zondag mijn planning voor de week. Als ik dat een keer niet doe, heb ik gelijk veel meer stress. Daarom help ik hier graag andere ondernemers mee. Omdat ik weet hoeveel fijner het is om met meer rust en ontspanning te kunnen werken. En hoeveel productiever je kan zijn!!

 

Boek nu een Business Management Scan, zodat jij ook veel meer gedaan krijgt in minder tijd.

 


 

Wat: 1 op 1 scan met koffie/thee en lekkers

Waar: in de monumentale Rode Olifant aan het Malieveld in Den Haag

Hoelang: 3 uur

Nu voor: € 275,-