Review van Carst Teiwes - Advocaat

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 19:10

“Julia bruist van de energie en empathie”

 

“Ik ken Julia al een tijdje via BNI, een zakelijk netwerk. We waren elkaar al een paar keer tegengekomen en hadden direct een klik. Ik vind Julia een heerlijk mens. Soms vergelijk ik haar met een bruistabletje: ze sprankelt van de energie en positiviteit."

 

Toen ik een webinar wilde organiseren dacht ik direct aan haar. Nu ben ik geen Steven Spielberg, maar er kwam toch wel behoorlijk wat projectplanning bij kijken. Met mijn drukke praktijk had ik het simpelweg te druk om dat goed te organiseren. Vandaar dat ik bij Julia aanklopte.

Julia bleek inderdaad een goede keus. Ze is heel pro-actief en heeft precies door dat mensen graag vertroeteld willen worden. Ze benaderde de gasten op een heel prettige manier en wist hen te enthousiasmeren voor het webinar. Op de dag zelf verzorgde Julia het intro van het programma op een haar eigen, natuurlijke wijze. Kortom: Julia was mijn ideale visitekaartje!

 

Ik heb niet dagelijks van dit soort klussen, maar mocht ik ooit weer iets willen organiseren, dan klop ik zeker weer bij Julia aan. Ik beveel haar ook van harte aan bij andere relaties. Ik vind haar zacht aan de buitenkant, maar hard van binnen: ze weet ook zakelijke, moeilijke kwesties op een empathische manier over te brengen.  Ideaal voor het bewaken van je business. Je bereikt je doel, zonder de goede band met je klanten te verstoren!”

 

Carst Teiwes, advocaat
Website: teiwesadvocatuur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.