Review van Paul Veninga - Veninga Projects

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 10:20

“Julia regelde mijn randzaken, ik had mijn focus op mijn business!”

“Ik kwam Julia toevallig tegen bij een zakelijk netwerk. Ze stelde voor om eens kennis te maken. Ik was het eigenlijk niet van plan, maar tijdens ons gesprek kwam ik erachter dat zij wel eens iets voor mij zou kunnen betekenen. Dat was inderdaad het geval!

Optimale verdeling

Aanvankelijk vond ik het een hele stap om zaken los te laten die ik altijd zelf regelde, maar toch voelde het goed. Het gaf mij zoveel vrijheid. Terwijl ik mijn focus had op mijn business, regelde Julia mijn e-mail, agendabeheer en allerlei administratieve klussen. Zij deed mijn randzaken, ik deed waar ik écht goed in ben. Een optimale verdeling!

Druk op de knop – en klaar

Haar hulp is echt een verademing; Julia neemt echt een last van je schouders. Ze checkt niet alleen je mail, maar zet zelfs alvast concept-antwoorden klaar. Dat doet ze goed ook: het is echt een kwestie van op verzenden drukken – en klaar. Ik was er al snel achter hoe fijn het is om dingen echt uit je hoofd te kunnen zetten en door te gaan met je echte werk.

Helemaal ok

Julia ziet haarscherp wat je als ondernemer altijd liever voor je uitschuift, en vervolgens te lang blijft liggen. Ze pakt het op en regelt het gewoon. En ze doet het op zo’n manier dat je er helemaal ok mee bent en er alle vertrouwen in hebt. Je kunt goed met haar sparren en krijgt energie van haar enthousiasme.

Back up

Als je eenmaal gewend bent aan een personal assistent wil je niet meer zonder. Het is mij zó goed bevallen, dat ik inmiddels een vaste medewerkster heb aangenomen. Maar ik houd Julia graag aan als back up. Ik word vrolijk van haar ondersteuning, ze is echt een superhulp!”

 

Paul Veninga, eigenaar Veninga Projects
Website: veningaprojects.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.