Home » Over mij

 

Ik heet Julia E. Godschalk, ben 37 lentes jong en ben zzp Virtual & Personal Assistant

 

 

Hoe werk ik?

Met mijn stralende persoonlijkheid ben ik een sterke ondersteuner.

Ik ben gek op cijfers en de boekhouding op orde maken. Dit doe ik met het systeem waar jij nu mee werkt. Ik hou van persoonlijk contact en bel daarom met je klanten om afspraken te verplaatsen/maken. Ik heb ervaring met websites bouwen en onderhouden. Ben erg snel met nieuwe programma's aanleren. Ik ken veel CRM-systemen en zorg ervoor dat de juiste informatie in CRM staat - helemaal afgestemd op de AVG natuurlijk.

Ik vind het belangrijk om heldere, open en zakelijke communicatie met elkaar te hebben en ik vind het heerlijk om met elkaar te sparren om op ideeën te komen zodat je onderneming verder groeit.

Is er een service nodig die niet mijn sterkste punt is dan heb ik een netwerk met super toffe ondernemers om mij heen. Teamwork makes dreamwork, nietwaar?

 

Eén van de mooiste ervaringen van mijn huidige opdrachtgevers is om gewoon door te werken terwijl ik hen chauffeer naar kantoor of naar een afspraak.

 

 

Waarom doe ik dit werk?

Tijdens mijn 14 jaar werkervaring als assistent heb ik ervaren wat ondernemers nodig hebben om te focussen op hun core business en de randzaken in vertrouwen los te laten.

Ik heb gezien dat dit enorm veel ruimte oplevert voor de directeur/CEO en dat daarmee het bedrijf groeit en/of de eigenaar meer vrije tijd heeft.

Ik geniet ervan om dit te zien en daarin van dienst te zijn.

Om de stille kracht achter je te zijn. Of naast je, net wat nodig is.


"You can focus on your core business while I manage your overall business"‚Äč

 

Ik vind het belangrijk dat wij een goede klik hebben met elkaar om de beste groei te realiseren voor jouw bedrijf. Daarom ontzorg en ondersteun ik je graag met dat wat nu het beste bij je bedrijf past.

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten en mooi werk voor je te gaan verzetten.

 

Hartelijke groet,

  Julia