Review van Rianne van de Ven - Hoogbegaafd in Bedrijf

Gepubliceerd op 11 april 2024 om 11:00

“Julia weet precies hoe ze je bedrijfsvoering zoveel makkelijker kan maken!”

“Ik had ooit met Julia samengewerkt bij de Rabobank, maar wij waren elkaar een beetje uit het oog verloren. Een paar jaar geleden groeide mijn bedrijf behoorlijk snel. Ik raakte de grip een beetje kwijt en bedacht dat ik een Personal Assistent nodig had. Toen schoot Julia opeens in mijn gedachten. Had zij niet op social media gepost dat zij als PA ondernemers ondersteunde? Ik nam contact met haar op. Voor we het wisten zaten we samen aan de koffie. Het voelde direct weer heel vertrouwd. En, nog belangrijker: ik werd in no-time ontzorgd.

Altijd stapje voor

Julia startte met het op orde krijgen van mijn bedrijfsprocessen. In een paar Zoomsessies lukte het haar om de meest complexe materie en bureaucratische procedures te doorgronden en op een efficiënte manier te integreren in mijn bedrijf. Ik ben best een controlfreak. Het gekke is, dat ik bij Julia totaal geen moeite heb om dingen los te laten. Ik vertrouw haar, zij begrijpt mij en kan op mijn tempo schakelen. Sterker nog, Julia is mij meestal een stapje voor, en dat gebeurt mij niet vaak!

Tools + kennisoverdracht

Dankzij haar jarenlange werkervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers heeft Julia zicht op allerlei tools die je bedrijfsvoering zoveel makkelijker maken. Een boekhoudpakket, CRM-systeem of optimalisatie van je telefonische bereikbaarheid? Julia weet hoe het werkt, of zorgt ervoor dát ze het weet.
Bovendien implementeert ze nieuwe tools of werkwijzen niet alleen technisch in je bedrijf, maar draagt haar kennis ook over op anderen. Dat doet ze helemaal op maat, zodat het ook werkelijk beklijft. Ze schrijft duidelijke gebruiksaanwijzingen voor mensen die graag alles zwart op wit krijgen. Voor mensen die visueel zijn ingesteld, neemt ze een video op, of ze zet de instructie in een hapklaar diagram.

Warm en zakelijk

Julia’s benadering is zowel warm als zakelijk: een bijzondere en fijne combinatie. Ze is pragmatisch en down to earth. Daarbij maakt het haar niets uit of ze werkt voor een kleine ondernemer of een multinational. Ze blijft gewoon zichzelf en levert kwaliteit. Als iets niet goed is, vertelt ze dat op een eerlijke, toegankelijke manier en draagt ze een goede oplossing aan. Je kunt merken dat Julia zelf ook een persoonlijk groeiproces heeft doorgemaakt. Het zou mij overigens niets verbazen als Julia ook hoogbegaafd is. Ze laat alle positieve kenmerken dagelijks in haar werk zien!”

 

Rianne van de Ven, eigenaar Hoogbegaafd in Bedrijf
Website: https://hoogbegaafdinbedrijf.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.