Een virtual assistant ondersteunt je op afstand – zélfs als je op reis bent!

Gepubliceerd op 27 oktober 2022 om 16:30

Een virtual assistant ondersteunt je op afstand – zélfs als je op reis bent!

Ken je dat? Er was een geïnteresseerde prospect, maar je vergeet steeds om hem na te bellen. Je hebt een geweldig idee voor een event, maar je weet niet waar je moet beginnen met organiseren. Of je wil een fijne attentie regelen voor je medewerkers, maar je hebt domweg de tijd niet. Omdat er nog honderd andere dingen op je to-do-list staan die óók gillen om aandacht. En ondertussen stapelen de papieren zich op…

 

Help

Soms loopt je hoofd over. En je agenda misschien nog wel meer. Eigenlijk zou je dolgraag iemand willen die jou werk uit handen neemt, maar waar vind je zo iemand? En, even praktisch, waar láát je zo’n persoon? Het kantoor barst al uit zijn voegen.

 

VA: best of both worlds

Kijk, dan is het handig om een virtual assistant in te huren. Daarmee heb je namelijk the best of both worlds. Je hoeft geen kop koffie te zetten of werkplek in te richten voor een VA. Want die werkt gewoon lekker vanuit huis. Maar ze ís er wel! Dat merk je aan de rust die ontstaat in je hoofd en je agenda. Aan die to-do-list, die steeds korter wordt!

 

Teambuilding

Vraag het aan Rosanne, ook zo’n drukke ondernemer. Slimme meid, creatief type, met veel goede ideeën. En dat was te merken. Haar bedrijf groeide als kool, en in korte tijd verdubbelde het aantal medewerkers en werden er ook regelmatig freelancers ingehuurd. Om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, wilde Rosanne een teambuilding organiseren. Eén blik in haar agenda deed haar besluiten: ‘dit ga ik niet zelf doen!’.

 

 

In mijn onesie

En daar ging Rosanne. Samen met haar team beleefde ze een geweldige week in een inspirerende omgeving. Er werd lustig gebrainstormd en hard gewerkt door het team. Maar natuurlijk werd er óók lekker gegeten, gedronken en gerelaxed. Na die week kwam iedereen dolenthousiast terug. De teamleden hadden elkaar van een andere kant leren kennen. Nieuwe ideeën waren geboren, misverstanden uit de weg geruimd en toekomstplannen lagen klaar om uitgevoerd te gaan worden. 

Lekker thuis

Ik was niet aanwezig op locatie - maar dat hoefde ook niet. Als VA ben ik júist gewend om alles op afstand te organiseren. We hadden van tevoren alles goed doorgesproken en Rosanne had het programma gekozen waar het meeste uit te halen viel voor deze week. Natuurlijk was ik telefonisch bereikbaar voor eventuele calamiteiten, maar ook dat was gelukkig niet nodig. Alles liep als een zonnetje.

 

Klinkt goed hè? 

Niet alles zelf doen en rust creëren. In je hoofd én in je agenda. Gun jezelf ook die luxe van een ondersteuner op afstand. Zoek contact met Jewel’s Business en ontdek mijn mogelijkheden. Ik ben flexibel in te zetten tegen een prima prijs. Van het op orde brengen van je administratie tot het organiseren van een spetterend event – ik neem het graag van je over. Zodat jij alleen nog maar die dingen doet waar je energie van krijgt. En je je lekker kunt concentreren op waar jij het beste in bent: ondernemen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.