Home » Blog » Review van Kirsten Kievit - Familierechtfiscalist - Lex Cura

Review van Kirsten Kievit - Familierechtfiscalist - Lex Cura

Gepubliceerd op 6 februari 2020 om 16:03

“Dankzij Julia lijkt mijn facturatie nu bijna vanzelf te gaan!”

Kirsten: “Ik ben met veel plezier zelfstandig ondernemer, maar er waren toch echt wat zaken waar ik altijd tegenaan hikte. Daarom kreeg ik van mijn businesscoach het advies om zaken die ik niet leuk vond, vooral over de schutting te gooien. Nu kende ik Julia uit mijn businessnetwerk en ik besloot eens te kijken wat er zou gebeuren als ik inderdaad zaken los zou laten.

 

Facturatie

Nou, ik kan je vertellen dat het heerlijk is! Ik heb weinig omkijken naar de zaken die ik aan Julia delegeer. Ze is een kei in facturatie, en laat dat nou net zijn waar ik de grootste hekel aan heb! Het lijkt nu bijna vanzelf te gaan. We prikken een datum, Julia komt een halve dag bij mij zitten en ze gaat door mijn CRM-systeem, dat ze nota bene ook nog zelf heeft gevuld voor mij. Vervolgens maakt zij de facturen en hoef ik alleen een korte controle te doen. Soms moet het tekstueel nog even iets anders, maar dat is dan meer omdat het dan wat duidelijker is richting cliënt.


Lekker kordaat

Julia is lekker kordaat en dat geeft mij een veilig gevoel. Vergeet een klant te betalen? Dan pakt ze de telefoon en gaat zij erachteraan. Ook andere klussen pakt ze op. Moet ik bijvoorbeeld een event organiseren, dan regelt Julia het ook voor mij. Natuurlijk is het in het begin even zoeken, omdat je toch altijd een eigen aanpak hebt ontwikkeld, maar dankzij de fijne wisselwerking tussen ons loopt het als een zonnetje. En, wat ik heel fijn vind, als het dan een keer niet zo loopt als ik het wil, kan ik dat ook gewoon zeggen. We bekijken dan samen hoe het anders kan voor een volgende keer. Ik vind Jewel’s Business een briljante oplossing!”

Kirsten Kievit LLM - Familierechtfiscalist - eigenaresse van Lex Cura

lexcura.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.